Hjem / Blog / Statoil fyringsolie

Statoil fyringsolie

Statoil er ikke kun den lokale tankstation, men også leverandør af fyringsolie.

Læs i denne artikel om de forskellige typer, priser og services og ikke mindst om de rabatter, du kan opnå hos Statoil.

Fire forskellige typer af fyringsolie

Statoil tilbyder 4 forskellige fyringsolie, der alle har det tilfælles, at de er frostsikrede.

Statoil fyringsolieSimPlus X er den billigste og kan kun bestilles via nettet, mens de følgende tre typer både kan bestilles online og per telefon.

Der er tale om TemPlus X, som kaldes den traditionelle olie af Statoil selv – så følger TemPlus Turbo X, som har en større renhedsgrad og dermed giver lavere forbrug – og endelig TemPlus Blå, som er svovlfri og dermed både god for din økonomi og miljøet. Et link til Statoil følger senere.

Fire forskellige priser

Der er prisforskel på de fire typer af fyringsolie, men du skal ikke være nervøs, for prisforskellen er ikke særlig stor. Der er faktisk i skrivende stund kun ca 450,- kroners forskel på den billigste og den dyreste. Det skal du se i forhold til prisen for 1000 liter fyringsolie, der ligger omkring 11.000,- danske kroner.

Du kan følge med i prisen ved at tilmelde dig et nyhedsbrev fra Statoil, hvor du også får dagsprisen tilsendt.

To forskellige former for service

Serviceydelser hos StatoilStatoil tilbyder dig ikke kun fyringsolie, men også en service, der hedder Varmekonto. Med en varmekonto betale du et månedligt beløb i stedet for at betale hver gang du får fyldt din tank op. Det bedste er, at en Varmekonto er gratis, for der er hverken gebyrer eller rentetilskrivning.

Du kan også tilmelde dig en service, der hedder Automatisk Olielevering og her skal du ikke bekymre dig om at holde øje med oliestanden i din tank, for det gør Statoil.

Ud fra størrelsen på dit hus, årstiden og dit forbrug, beregner Statoil, hvornår de skal komme og fylde olie på din tank igen. Det sker ganske automatisk, hvis du tilmelder dig og det er også ganske gratis og rigtig smart. Link til Statoil følger.

Rabatter

De fleste olieselskaber lokker kunder med en stor mængde af rabatter, der ikke altid er til at gennemskue. Sådan er det ikke umiddelbart hos Statoil – ifølge deres hjemmeside er der kun tale om et slags rabat, nemlig en Velkomstrabat, som du vel og mærket kun får, hvis du bestiller den fyringsolie, der hedder TemPlus Blå.

Velkomstrabatten er på 400,- kroner pr 1000 liter fyringsolie.

Rabatter på fyringsolieMen så enkelt er det alligevel ikke, for lige nu har Statoil f.eks. et kampagnetilbud, hvor du kan spare yderligere 150,- kroner, hvis du bestiller online.

Dernæst kan du også få rabat, hvis du vælger lang leveringstid og hvis du tilmelder dig ét af de service-tilbud, som Statoil har. Mange af disse rabatter kan kombineres, så du kan godt få op mod 1000,- kroner i rabat på din første levering. Sidst, men ikke mindst, har Statoil indgået en række rabataftaler med firmaer og foreninger, som kan udløse mere rabat.

Dermed er Statoil på ingen måde forskellig fra de andre olieleverandører, der også har rabatsystemer og ordninger, som ikke er til at blive klog på.

Links:

Statoil’s fire forskellige fyringsolier: http://www.statoil.dk/FrontServlet?s=sdh&state=sdh_dynamic&viewid=1932221&showMenu=2_0_0_2

Her finder du et link til den aktuelle dagspris for Statoils fyringsolier: http://www.statoil.dk/FrontServlet?s=sdh&state=sdh_dynamic&viewid=1932183&showMenu=2_0_0_1

Her finder du informationen om de to service-muligheder hos Statoil: Varmekonto og Automatisk Olielevering: http://www.statoil.dk/FrontServlet?s=sdh&state=sdh_dynamic&viewid=1932561&showMenu=2_0_0_3

Her kan du bestille fyringsolie online hos Statoil: http://www.bestilfyringsolie.dk/

Her er nogle af de foreninger, hvor du kan få rabat hos Statoil, hvis du er medlem:

FDM: http://www.fdm.dk/rabat/statoil-fyringsolie-op-til-275-kr-rabat-1000-liter-templus-fyringsolie

Ingeniørforeningen, IDA: http://ida.dk/blivmedlem/IDAxtra/andrerabataftaler/Sider/Statoilfyringsoliemv.aspx

Finansforbundet: http://www.finansforbundet.dk/?mId=3874&ArtId=166339

Se også

OK fyringsolie

Hvis du har et oliefyr, så betyder det, at du jævnligt har brug for fyringsolie …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *