Hjem / Blog / DCC Fyringsolie

DCC Fyringsolie

DCC energi er et firma, som går op i at levere holdbart og effektivt brændstof til alle dele af Danmark og alle typer af kunder heriblandt fyringsolie. De arbejder inden for lidt af det hele; blandt andet tankstationer, landbrug, privatpersoner og lufthavne.

Lige meget hvor man er i verden, så er der nemlig brug for brændsel og energi. Deres hverdag involverer en masse forskellige maskiner. For eksempel biler, traktorer, fragtskibe, oliefyr og meget mere. Det er nødvendigt at disse maskiner kan køre, for at en lang række menneskers liv fungerer, som de skal.

Energi med god samvittighed

De sætter en ære i at hjælpe med at få danskernes hverdag til at køre på det bedste brændstof på markedet. Det involverer både direkte handel med forskellige kundegrupper, men også udbud af benzin via de kendte tankstationer Shell. Det er nemlig dem som bestyrer Shell, og de byder dig velkommen med et smil, når du kommer for at tanke.

De sørger også for at udvikle og udbyde det bedste af det bedste. Når du tanker fyringsolie, benzin eller naturgas hos DCC energi, er du derfor sikker på at investere i et kvalitetsprodukt. For først og fremmest så ønsker DCC, at deres kunder er tilfredse.

Mange forskellige produkter

Selvom deres firma startede ud udelukkende som leverandør af olie, har de siden udvidet deres udvalg betydeligt. Det har de gjort på grund af et stadig voksende marked, som kræver flere og mere avancerede produkter.

Det har betydet en udvidelse ud i blandt andet markedet for naturgasser, smøremidler og el. Når du som kunde kommer til DCC, kan de derfor tilbyde et væld af forskellige muligheder, og man kan helt sikkert finde noget, der falder i ens smag. Deres dygtige medarbejdere er uddannede til at rådgive og vejlede inden for de forskellige felter, så man er sikret god betjening.

Omtanke for miljøet

Benzin- og oliebranchen har i de seneste mange år været omgivet af en masse debat vedrørende natur og miljø samt den globale opvarmning. Dette vil de gerne imødekomme, og det gør de blandt andet ved at implementere anderledes energiformer.

Disse inkluderer blandt andet naturgasser og el. Disse former for brændstof er mere miljøvenlige, fordi de ikke udleder fossile brændstoffer. Med hensyn til køretøjer er el stadig et koncept, der er under udvikling, men de vil gerne være med, hvor det sker – og prøver derfor at gå forrest inden for brugen af miljørigtigt brændstof.

Energi til de lange afstande

En af de helt særlige ting ved os hos DCC Energi er, at de har kunder inden for både det nære og det fjerne. Tænk blot over hvor vildt det er, at en person kan tanke på en af deres gasstationer og køre hen til den nærmeste by og besøge familien, og at et flyselskab samtidig kan flyve til et andet land på deres benzin.

De vil det hele, og derfor arbejder de hele tiden på at optimere, forbedre og møde deres kunder i deres behov.

Se også

Fyringsolie dagspris

Følg dagsprisen på fyringsolie Hvis din bolig bliver opvarmet af et oliefyr, kan det være …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *