Hjem / Blog / OK fyringsolie

OK fyringsolie

Hvis du har et oliefyr, så betyder det, at du jævnligt har brug for fyringsolie hertil. Det kan du med fordel bestille fra OK. De tilbyder en altid god pris på fyringsolie og en altid høj rabat for at gøre det mest fordelagtigt for dig som kunde hos dem.

I teksten nedenfor kan du læse meget mere om, hvilke fordele med hensyn til fyringsolie, som de kan tilbyde dig hos OK. Dette gør forhåbentligt valget meget lettere for dig næste gang, at du skal bestille olie til dit fyr.

Bestil på deres hjemmeside og gør det let for dig selv

Du kan spare rigtig mange penge ved at udnytte deres service, hvorefter du kan bestille din fyringsolie direkte på deres hjemmeside.

En anden stor fordel ved at bestille på nettet, er desuden, at du på hjemmesiden kan beregne, hvor mange penge du skal af med for fyringsolien. På den måde kan du hurtigt danne dig et prisoverblik på den olie, du skal bruge. Det kan være rigtig rart at gøre sig bevidst om inden køb, idet prisen for olie varierer alt efter gældende listepris.

Hos OK vil de rigtig gerne, at du forsætter med at handle fyringsolie hos dem. Derfor har de en service, hvorefter du kan genbestille fra gang til gang. Deres system ”husker” således din bestilling, så du ikke skal foretage dig ret mange klik på deres hjemmeside, førend du igen har bestilt din sædvanlige ration.

Få personlig levering lige til døren

Når du bestiller fyringsolie hos OK, så får du altid den bedste service. Dette indebærer blandt andet, at de sender din bestilte olie inden for 5 hverdage.

OK har en fast chauffør i dit område, som kommer ud til dig med olien. Du kan derfor se frem til at blive mødt af et venligt smil og en professionel personlig betjening, når olien bliver leveret til dig ved døren.

Har du spørgsmål omkring noget, så kan du også altid rette disse spørgsmål til chaufføren.

Hvis du i forvejen er rigtig godt tilfreds med både fyringsolien og servicen fra OK, så kan du bestille automatisk levering. Efter dine ønsker har du dermed mulighed for at modtage levering af olie på et bestemt tidspunkt et gentaget antal gang uden, at du behøver at foretage dig noget fra gang til gang.

Disse rabatter tilbyder OK dig

Der er mange fordele ved at købe fyringsolie hos OK. De tilbyder altid en god pris samt høje rabatter. Køber du f.eks. 1000 L får du en rabat på 975 kr.

De tilbyder desuden alle Coop-medlemmer en helt særlig rabat. Som medlem af Coop får du således 75 kr. i rabat for hver 1000 L du køber. Denne rabat er naturligvis oveni den almindelige rabat. Det betyder, at du sparer 1050 kr. pr. 1000 L fyringsolie, når du er Coop-medlem, der handler hos OK.

På den lange bane kan disse rabatter udgøre en stor besparelse for dig.

Skab fleksibilitet i budgettet

Et gennemsnitligt årligt forbrug på fyringsolie ligger på cirka 2.500 L. Prisen herfor er forskellig fra dag til dag, så det er svært at sige noget helt generelt om, hvor mange penge du skal sætte af i dit budget.

Det kan dog udgøre et ret stort indhug i det månedlige budget, når fyringsolie skal betales.

Dette har de hos OK taget højde for og gjort betalingsmulighederne så forbrugervenlige som overhovedet muligt.

Dette indebærer blandt andet, at du kan dele betalingen op i tre rater, hvor de to sidste rater fordeles over to måneder efter levering. Den første rate betaler du ved bestillingen. Det koster 120 kr. at betale i tre rater, men skaber samtidig fleksibilitet i dit månedlige budget.

Du kan desuden vælge at oprette en OK varmekonto, hvilket indebærer, at du betaler over 12 måneder ud fra en beregning af dit årlige forbrug.

Tøv ikke med at kontakte OK

Hvis du har spørgsmål til noget af ovenstående eller blot ønsker en uddybning, så er de altid klar på en snak. Og har du specielle ønsker eller lignende, så er du mere end velkommen til at kontakte dem.

Se også

Fyringsolie dagspris

Følg dagsprisen på fyringsolie Hvis din bolig bliver opvarmet af et oliefyr, kan det være …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *